Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

24.09.2023

23:52
Рішення президента США Джо Байдена передати Києву ракети ATACMS може вплинути на позицію Берліна щодо передання ракет Taurus. На їхнє освоєння ЗСУ потрібні приблизно три місяці (Bild).

22:23
Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що його країна підготувала транзитні коридори для експорту українського зерна державам, які його потребують.

22:19
Спікер Палати представників Конгресу США, республіканець Кевін Маккарті вирішив зберегти $300 млн для України в оборонному бюджеті США.

22:18
Зранку 24 вересня російські окупанти вдарили по місту Берислав та селу Львове Херсонської області, внаслідок чого загинули двоє осіб, ще троє – постраждали, серед них є правоохоронець.

22:16
Український дрон вдарив по будівлі ФСБ у Курську, там сьогодні святкують День міста. Про це LIGA.net повідомили джерела у розвідці.

22:13
У Курській області більшість побудованих росіянами опорних пунктів абсолютно порожні й заростають бур'яном – особовий склад з технікою відправили на фронт.

21:24
Папа римський Франциск заявив журналістам, що відмова від постачання зброї Україні перетворює український народ на "мучеників".

19:52
ГУР повідомило, що в ніч проти 24 вересня невідомі диверсанти провели вдалі операції в Московській та Калузькій областях країни-агресора. На територіях військових містечок знищено паливозаправник та чотири одиниці автомобільної техніки з причепами.

19:50
Десантники 80 бригади ДШВ розповіли, як звільняли від окупантів Кліщіївку під Бахмутом.

10:07
Ігнат каже, що ППО росіян не може захистити Крим. Переконаний – ATACMS будуть.

10:06
Танкам Abrams буде складно на фронті. Їх кинуть суто на прорив оборони росіян – Буданов.

10:05
ЗСУ закріплюються біля Вербового на півдні, Росія намагається відновитися біля Кліщіївки – мапа.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live