Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

30.07.2023

23:47
Старомайорське залишається під контролем ЗСУ, а окупантам в Урожайному настав час готуватися до виселення, сказав боєць 35 ОБрМП із позивним "Дикий".

20:47
Патрульна поліція опублікувала відео з боді-камер поліціянтів, які прибули на місце ракетного удару російських окупантів по Сумах увечері 29 липня.

20:46
Україна стає сильнішою, і війна, що розв'язана Росією, крок за кроком повертається на територію самої Росії, сказав у відеозверненні Володимир Зеленський.

18:19
Головне управління розвідки "привітало" військових моряків РФ із професійним святом - на їхні телефони відправили відео атак на російські кораблі і вірус, що знімав особисту інформацію.

15:58
Сергій Притула та Сергій Стерненко своєрідно "звітували" про придбані за підсумками краудфандингу дрони-камікадзе і натякнули, по яких цілях вони застосовуватимуться.

15:28
72 ОМБр показала роботу дронами-камікадзе по ворожих цілях.

13:42
Росія намагається перехопити ініціативу на Лиманському напрямку, кажуть у ЗСУ.

12:17
Європейське прес-фотоагентство опублікувало світлини з Москви, де, за повідомленням місцевої влади, у два хмарочоси врізалися безпілотники.

11:48
Росіянці Смірновій, яка хотіла створити проблеми Ользі Харлан, тепер самій загрожують проблеми через активну підтримку російської армії в соцмережах.

10:58
На трасі в Казахстані помітили трали з військовою технікою. Її везли в Росію. Казахстан каже, що ця техніка - не його.

10:32
Росія посилила штурмові дії у Мар'їнці. Зараз це найгарячіша точка фронту, заявив речник Сил оборони Таврійського напрямку.

09:52
Речник Повітряних сил не підтвердив, але й не спростував причетність України до повітряної атаки на Москву: Вони отримали те, чого хотіли.

09:43
Російські літаки атакували український острів у Чорному морі.

08:30
З'явились дані про втрати Росії за добу. Виділяються танки - одразу 14, це найбільша добова втрата з 10 червня.

07:58
29 липня військові збили над Миколаївською областю російський БПЛА-розвідник "Мерлін-ВР".

07:57
Поліція повідомила про наслідки вчорашнього російського ракетного удару по Сумах: одна людина загинула, п'ятеро поранені.

07:17
WSJ повідомила, що Саудівська Аравія наступного тижня організує мирні переговори щодо України. Серед 30 запрошених країн немає Росії, але є Китай.

06:49
Росія вночі атакувала Україну "шахедами".

06:26
У центрі Москви пролунали вибухи. Росіяни заявили про атаку дронів.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live