Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

22.07.2023

14:13
В Україні знищено робітника одного з найбільших ресурсів пропагандистів РИА Новости Ростислава Журавльова. Поранено ще двох Z-воєнкорів.

12:39
У Криму вибухи на складі боєприпасів, місцевих жителів евакуюють, рух на Кримській залізниці зупинено.

10:21
На сьогодні близько 90% знищених російських окупантів – робота ракетних військ та артилерії ЗСУ.

09:21
Вночі російські окупанти атакували з південно-східного напрямку п'ятьма ударними дронами Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил усі п'ять дронів-камікадзе знищено.

07:52
Російські окупанти активізували використання розвідувальних безпілотників у районі Одеси та області, ніч на 22 липня була порівняно спокійною, повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

07:15
Авіація сил оборони минулої доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три – по зенітно-ракетних комплексах ворога.
Ракетні війська та артилерія вразили два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, п'ять артилерійських засобів на вогневих позиціях та станцію РЕБ ворога.

07:15
Окупанти зосереджують основні зусилля на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках – минулої доби сталося понад 40 бойових зіткнень, повідомив зранку Генштаб ЗСУ.
Сили оборони продовжують вести наступальну операцію на Мелітопольському та Бердянському напрямах, закріплюються на досягнутих рубежах.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live