Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

09.07.2023

23:23
Загроза втрати контролю над Кримом може змусити Путіна вдатися до серйозних переговорів з Україною, вважає президент Володимир Зеленський.

23:22
У відповідь на те, що Україна нібито просить надто велику військову допомогу, варто зауважити, що українці ніколи не відрізнялися "надмірними апетитами" і їм достатньо буде лише однієї перемоги у війні, сказав Володимир Зеленський в інтерв'ю ABCnews.

21:55
У соціальних мережах з'явилося відео падіння ракети, як стверджують, у Брянській області Росії.

21:49
Україна поки не готова до членства в НАТО, до цього Києву доведеться здобути перемогу над Росією і провести низку ключових реформ, сказав президент США Джо Байден в інтерв'ю CNN.

20:10
Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на узятих рубежах, ведуть контрбатарейну боротьбу — зведення Генштабу.

19:32
Кілька країн Альянсу перед початком саміту НАТО у Вільнюсі мають намір встигнути узгодити параметри пакету гарантій безпеки, які будуть запропоновані Україні та діятимуть до її приєднання до Альянсу (Politico).

17:59
Президент Володимир Зеленський провів у Луцьку нараду з питань регіональної безпеки. Однією з тем, що обговорювалися, була ситуація на кордоні з Білоруссю.

16:37
Президенти Анджей Дуда та Володимир Зеленський разом вшанували пам'ять жертв Волинської трагедії.

15:47
Україна може вступити до НАТО ще до того, як розв'язану проти неї Росією війну буде формально завершено, вважає колишній помічник глави Пентагону у зв'язках із НАТО Джим Таунсенд.

08:36
Кулеба про саміт НАТО: Погоджено важливі для України рішення, наш шлях стане коротшим.

08:35
Міністр оборони Олексій Резніков в ефірі телемарафону заявив, що на шляху до членства в НАТО Україна має перетворити військкомати на сучасні ЦНАПи.

08:34
Генштаб: Росія безуспішно наступає на сході. Сили оборони просуваються на півдні.

08:33
Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський пояснив, що Єрусалим не може надати Києву військову зброю, оскільки Ізраїль не є членом НАТО та знаходиться у стані війни зокрема.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live