Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

3.06.2023

23:45
З'явилися супутникові кадри наслідків удару по порту у Бердянську 2 червня.

22:59
Шольц різко відповів проросійським мітингувальникам, які спробували звинуватити його у "розпалюванні війни" через військову допомогу Україні з боку Берліна. Шольц у відповідь нагадав, що війну розпалив Путін, відправивши сотні тисяч своїх військових намагатись окупувати Україну.

21:31
Якщо на саміті НАТО не пролунають запевнення, що Україна після війни стане членом Альянсу, то Києву немає сенсу брати участь, вважає Зеленський.

20:58
У Дніпрі пролунав вибух, після чого в обласному центрі було оголошено повітряну тривогу.

20:21
Колишній директор ЦРУ Девід Петреус вважає, що контрнаступ України буде "дуже потужним" і може призвести до успіху.

19:41
У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області увечері 3 червня лунали вибухи

19:14
Угорщина "забула" у своєму відео, що Крим – це Україна. У Кулеби відреагували демаршем.

18:00
"Вагнерівці" ще не пішли з Бахмута, інструктують новоприбулих окупантів, повідомляють у Міноборони. Також росіяни намагались повернути втрачені позиції на Бахмутському напрямку, але не змогли.

17:31
У Резнікова вважають балістику "останнім стратегічним засобом РФ", але на контрнаступ українських сил це не вплине.

16:53
Для повноцінного захисту цивільного населення від деяких видів російських ракет Україні потрібно 50 батарей Patriot, заявив Зеленський.

16:00
Зеленський має бажання зустрітись із Лулою - "треба поговорити". Хоче, щоб якомога більше країн підтримували Україну або хоча б не підтримували Росію.

15:20
СБУ "відмінусувала" чотири ЗРК окупантів та іншу техніку

09:08
Індонезія запропонувала мирний план щодо врегулювання війни Росії проти України. Хоче припинення вогню та розміщення миротворців ООН.

09:07
Збройні Сили України ліквідували 560 російських окупантів, знищили 15 крилатих ракет та 54 одиниці техніки за минулу добу.

00:38
Голова Офісу президента Андрій Єрмак сказав, що у визволенні з полону командирів полку "Азов" брали участь особисто керівники Служби безпеки, Міністерства внутрішніх справ і Головного управління розвідки Міноборони.

00:37
Голова Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив, що деяким українським політикам 24 лютого 2022 року надходили пропозиції здатися і переходити на бік російських окупантів. Він пообіцяв, що з часом розкриє цю інформацію.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live