Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

10.06.2023

22:42
Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов на жартівливе запитання ведучої телемарафону щодо жаби керівника ГУР Кирила Буданова в контексті "сарани-саперів", "кенгуру-гвалтівників" і акули з Хургади відповів, що жаба поки не брала участі у спецопераціях управління.

22:41
Головне управління розвідки Міноборони наразі не має інформації про те, що Росія дійсно передала українських військовополонених Угорщині. Про це в ефірі телемарафону сказав представник ГУР Андрій Юсов, який зазначив, що насамперед ця історія є інформаційно-психологічною операцією РФ з відбілювання іміджу Російської православної церкви в Європі.

20:53
Головне управління розвідки Міноборони опублікувало перехоплення телефонної розмови російського окупанта з позицій на півдні України, в якій він зізнається, що місцевих жителів після прориву дамби Каховської ГЕС росіяни не рятували, мало того — вони забирали у місцевих плавзасоби, щоб врятуватися самим.

20:52
Російські окупанти зосереджують основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом доби відбулось 28 бойових зіткнень.

20:51
Російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат, які намагаються приховати. Так, у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області окупанти закрили для відвідування територію у західній частині міста навколо міського моргу.

19:09
Станом на сьогодні Україна має формалізацію підтримки членства в НАТО вже з 20-ма державами-членами Альянсу. Сьогодні до цих країн приєдналася Канада.

19:08
Президент Володимир Зеленський заявив, що контрнаступальні оборонні дії тривають, але на якій стадії, відповісти відмовився. За його словами, всі командувачі Сил оборони "налаштовані позитивно".

19:07
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо під час візиту в Київ оголосив про виділення нового пакета військової допомоги для України на суму у 500 мільйонів доларів. Також він пообіцяв передати Україні російський транспортний літак Ан-124, затриманий минулого року в Канаді.

14:51
Шольц збирається поговорити з Путіним у "найближчий час". Закликатиме закінчити війну.

14:20
"Чорне море перетворюється на звалище і цвинтар". ДПСУ показала наслідки Каховки.

13:08
У Міноборони пояснили інформування про війну: Після консультацій із Залужним та Генштабом.

12:30
У Резнікова вважають, що Азія починає підтримувати Україну. Приклад: Японія та Південна Корея.

12:29
Наступ України. ЗСУ пояснили, чому РФ розганяє ІПСО: Хочуть підбадьорити окупантів.

12:28
Сі Цзіньпін підтримав "мирну ініціативу" країн Африки. Хочуть переговорів України та Росії.

09:44
ЗСУ: РФ атакувала Україну балістичними та крилатими ракетами, а також дронами. 21 приліт.

08:54
Росія атакувала військовий аеродром "Миргород" ракетами "Іскандер". Пошкоджено техніку.

08:52
Втрати Росії: ЗСУ знищили 890 окупантів, спалили 38 одиниць техніки та 16 артсистем.

07:55
Генштаб: Під Бахмутом Росія наступає на Часів Яр, атакує біля Кремінної та Донецька.

07:54
Одеса. Через атаку РФ уламки влучили в багатоповерхівку, троє загиблих, багато поранених.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live