Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

09.04.2023

23:10
Торік Росія "ледь не збила" британський літак-розвідник біля України - WP з посиланням на "злив" нібито документів Пентагону.

22:12
Увечері 9 квітня росіяни завдали  удар керованими авіабомбами по двох громадах Херсонської області.

21:52
Коментуючи черговий удар армії РФ по Запоріжжю, Зеленський наголосив, що "так держава-терорист проводить цю Вербну неділю".

20:36
Постійні вибухи та "кладовище" техніки біля узбіч: бійці ТрО показали відео з Бахмута.

19:27
Авдіївка-Мар'їнка. Полонені РФ розповідають ЗСУ, що їх кидають на штурм посеред ночі п'яні командири.

17:48
Макрон заявив, що у питанні російсько-української війни зараз не час для переговорів - "погода воєнна". На його думку, Китай це теж розуміє.

17:13
Російські окупанти стверджують, що завдали удару по мосту в Чернігівській області.

16:35
Українські захисники знищили рідкісну радіолокаційну систему армії Росії "Реп’яшок" ("Репейник"), яких у них було лише 11.

16:03
У Запорізькій області у росіян з’явився "окоп-рекордсмен", вони активно мінують місцевість і зосередили 113 БТГр, повідомив спікер ЗСУ Дмитрашківський.

15:25
9 квітня росіяни в черговий раз обстріляли Харківську область, а також вдарили авіаційною ракетою по Чернігівській області.

14:52
Папа Франциск під час великодньої меси помолився за мир для українців та "пасхальне світло" для росіян.

14:29
Російський літак об 11:54 в неділю випустив одну ракету по інфраструктурі в прикордонному селі Грем'яч (Чернігівська область). Жертв і поранених немає.

14:26
Інтенсивність російських обстрілів у Запорізькій області збільшується, ворог активно застосовує авіаційні бомби. Особливо страждають Оріхів та Гуляйполе, заявив голова обладміністрації.

14:22
У Харківській області чоловік наступив на міну-"пелюстку" на городі приватного будинку. Він отримав осколкові поранення і потрапив до лікарні.

13:09
"У них суттєва перевага в артилерії". Росія компенсує втрати в піхоті обстрілами – ЗСУ.

11:16
Витік нібито секретних документів Міноборони США, про який зараз пишуть усі світові медіа, почався з чату на 20 осіб у Discord.

10:22
У селищі Дворічна біля Куп'янська внаслідок російського обстрілу загинули двоє чоловіків 65 та 34 років, які перебували на території приватного будинку.

10:03
Німеччина чекає на Зеленського в травні на врученні премії Карла Великого. Це може бути його четверта закордонна поїздка з початку повномасштабної війни.

09:35
Генштаб ЗСУ назвав добові втрати Росії: жодного танка, але багато артилерії.

09:01
WP слідом за NYT опублікувала матеріал про "витік" з Пентагону. Вона пише, що ПВК Вагнера намагалась купити зброю в Туреччині.

08:13
Росіяни вночі вдарили ракетами по приватному сектору Запоріжжя. Загинув чоловік і 11-річна дівчинка.

07:37
NYT: витік документів свідчить, що США отримують інформацію майже з кожної спецслужби РФ і мають краще розуміння щодо російських військових операціях, ніж щодо планів України.

06:55
Сили оборони України у суботу відбили 50 російських атак. Половина з них прийшлася на Бахмут і Мар'їнку.

00:09
Палаючий Су-25 під Мар'їнкою. З'явилось ще одне відео - вірогідно, з окопів росіян.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live