Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

29.04.2023

23:28
У російській Пермі виникла пожежа на території оборонного холдингу "Мотовіліхінські заводи". У МНС РФ заявили, що горіла трансформаторна будка.

23:28
Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна готує кілька "важливих, потужних" кроків у створенні трибуналу щодо злочину російської агресії.

23:26
Україна зробить все, щоб усі росіяни, причетні до ракетних ударів по Україні, а не лише ті, хто віддає накази, понесли покарання. Про це у відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський.

19:31
Основні зусилля російські окупанти зосереджують на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, відбито понад 40 атак противника. В районі Мар’їнки почастішали випадки колективної відмови росіян від участі у бойових діях.

18:11
У парламенті Ірландії закликали вислати з країни російського посла через його погрози, викликані вшануванням міністром закордонних справ Ірландії Майклом Мартіном пам'яті ірландського добровольця, який загинув під Бахмутом, захищаючи Україну від російських загарбників.

18:10
Мерія Варшави проводить виконавче провадження щодо будівлі середньої школи при посольстві Росії у Варшаві, яку суд постановив повернути у власність міста.

18:10
Пілоти російських винищувачів у Сирії намагаються спровокувати пілотів США на повітряний бій і таким чином втягнути Сполучені Штати у "міжнародний інцидент".

18:09
В Умані завершено пошуково-рятувальну операцію у частково зруйнованому російською ракетою будинку. З-під завалів вдалося врятувати 17 осіб.

16:00
Спікер Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов назвав сьогоднішній вибух на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі "Божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані" і закликав мешканців міста триматися якомога далі від військових об'єктів та об'єктів, які забезпечують російську армію

16:00
Омбудсмен Дмитро Лубінець розповів історію викраденої росіянами 14-річної українки, проти якої у РФ відкрили кримінальну справу, аби не повертати її батькам в Україну.

10:14
Зеленський вважає, що Україна поверне Крим під час наступу. Каже: РФ боїться ЗСУ.

10:14
Президента Південної Кореї запитали, чи він дасть зброю Україні. Відповідь: Розглядаємо варіанти

08:36
Втрати Росії: ЗСУ знищили 580 окупантів, спалили три танки та 22 одиниці техніки.

07:39
Севастополь. Чийсь безпілотник вдарив по величезній нафтобазі, велика пожежа.

07:39
Генштаб: У Бахмуті йдуть важкі бої, відбиті атаки на Часів Яр, Авдіївку та Мар'їнку.

07:38
Байден зіткнувся із тиском демократів, вони вимагають дати Україні F-16 та ракети ATACMS.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live