Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

02.04.2023

21:48
Поки Захід ніяк не може наважитися і дати Україні сучасні винищувачі, в боях з окупантами гинуть українські пілоти, які здатні їх швидко освоїти, пише The Telegraph.

21:01
Володимир Зеленський: "Буде такий день, коли ми скажемо: останній окупант утік або вбитий на Донеччині, на Луганщині, на Херсонщині й на всьому нашому півдні. Вільним і знову безпечним буде й Крим. Україна поверне все своє".

20:01
У Санкт-Петербурзі стався вибух у кафе, де йшов "творчий вечір" військового пропагандиста Максима Фоміна на прізвисько "Владлен Татарський". За попередніми даними, його вбито.

18:19
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр: Ситуація у Бахмуті залишається дуже напруженою. Окрім вагнерівців, росіяни кинули на штурм кадрових десантників.

16:07
Єдиний можливий зараз мирний заклик має звучати так: "Пане Путін, негайно виведіть свої війська з усієї української території!" Так прокоментував посол України в Німеччині Олексій Макеєв "мирну ініціативу" політиків СДПН.

15:17
Друга група артилеристів ЗСУ завершила у Британії навчання на 155-мм САУ AS90, повідомило Міноборони Великої Британії.

14:54
Оборонний завод "Маяк" показав нові осколкові боєприпаси для безпілотників

11:51
Окупанти обстріляли Костянтинівку з РСЗВ, пошкоджено багатоповерхівки, загинули люди

11:41
За словами спікера Череватого, росіяни дещо активізувалися на Лимано-Куп'янському напрямі, але ЗСУ були готові та зупинили їх

11:14
У локомотивному депо Мелітополя пролунало щонайменше шість вибухів, повідомив міський голова Іван Федоров. Там росіяни розмістили свою ремонтну базу для військової техніки, а також склад палива й боєприпасів.

10:44
"За даними розвідки, у районі Верхньоторецького спостерігається накопичення техніки", - сказав Дмитрашківський.
За його словами, є можливість, що росіяни найближчим часом спробують з того напрямку здійснити "якісь більш потужні бойові рухи".

10:11
"На Донецькому напрямку ворог відступив з деяких позицій. Зараз ми займаємося тим, що облаштовуємо ці позиції для ведення оборонних бойових дій", – повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський.

06:42
Російські окупанти продовжують спроби наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, повідомив Генштаб. Найгарячіші бої йдуть за Бахмут, Авдіївку та Мар'їнку.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live