Украинские миротворцы в Демократической Респубике Конго
 

В ДР Конго відбувся футбольний матч між українськими миротворцями та вчителями місцевої школи

01 липня 2017

В ДР Конго відбувся футбольний матч між українськими миротворцями та вчителями місцевої школи В ДР Конго відбувся футбольний матч між українськими миротворцями та вчителями місцевої школи В ДР Конго відбувся футбольний матч між українськими миротворцями та вчителями місцевої школи В ДР Конго відбувся футбольний матч між українськими миротворцями та вчителями місцевої школи
З нагоди святкування Дня незалежності Демократичної Республіки Конго в місті Гома відбувся футбольний матч між військовослужбовцями 18-го окремого вертолітного загону місії ООН зі стабілізації в Демократичній Республіці Конго та вчителями місцевої школи святого Жозефа.

— Ми радо відгукнулися на запрошення місцевої школи в їхнє велике свято зіграти з ними у футбол, — повідомив заступник командира загону по роботі з особовим складом підполковник Петро Заболотний. — Зважаючи на те, що у нас з місцевим населенням досить дружні відносини, захід вирішили провести на стадіоні їхньої школи.

В результаті гри з рахунком 5:1 перемогу в матчі здобули українські вертолітники. Вже найближчим часом спортсмени домовилися позмагатись і в інших видах спорту.

Віктор АНУФРІЄВ

http://www.mil.gov.ua/news/2017/07/01/v-dr-kongo-vidbuvsya-futbolnij-match-mizh-ukrainskimi-mirotvorczyami-ta-vchitelyami-misczevoi-shkoli/

Пресса о миротворцах Конго

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества