Украинские миротворцы в Демократической Респубике Конго
 

Українські миротворці в ДР Конго вшанували Державний Прапор України

08/23/2015

Сьогодні, 23 серпня, в базовому таборі 18 окремого вертолітного загону, що виконує завдання Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго, де командиром льотчик-снайпер полковник Володимир Колотило відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України.

Під час урочистого шикування командир загону привітав особовий склад із святом, зауваживши, що Державний Прапор є одним з найважливіших символів, який об’єднує українців в усіх куточках земної кулі.

– Завдяки українським миротворцям, Прапор нашої держави відомий громадянам ДР Конго. І вже протягом п’яти років поруч із блакитним стягом ООН в цій країні майорить і наш Державний Прапор який ви з гордістю несете, – наголосив полковник Володимир Колотило.

Після звернення командира під звуки Державного Гімну України на флагштоці було урочисто піднято Державний Прапор України.

Після цього усі присутні переглянули привітання Президента України Верховного Головнокомандувача ЗС України Петра Порошенка з Днем Державного Прапора України.

Помічник командира 18 ОВЗ по зв’язкам зі ЗМІ майор Назар Волошин

http://peacekeepers.com.ua/content/

Пресса о миротворцах Конго

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества