Украинские миротворцы в Демократической Респубике Конго
 

Начальник військової авіації Місії ООН у ДР Конго генерал-майор Газі Равашдех привітав українських миротворців з початком виконання льотних завдань

12/11/2012

Сьогодні, 11 грудня, Начальник військової авіації Місії ООН у Демократичній Республіці Конго генерал-майор Газі Равашдех відвідав розташування українських миротворців.
Під час візиту відбувся брифінг на якому генерал-майор Газі Равашдех довів до командування загону, командирів підрозділів та начальників служб українського контингенту загальну обстановку, що склалася на території ДР Конго та уточнив завдання щодо виконання завдань місії, зокрема всебічного забезпечення польотів в найближчий час, так і на перспективу.
- Мені приємно, що українські миротворці продовжують виконувати завдання з забезпечення миру в цій країні, - зазначив під час виступу генерал-майор Газі Равашдех. Керівництво місії визнає, що будь-яких ситуаціях українські авіатори завжди виконують завдання на найвищому рівні!
У відповідь командир 18 окремого вертолітного загону полковник Володимир Пастухов подякував за довіру та доповів генерал-майору Газі Равашдеху про те, що особовий склад приступив до виконання завдань Місії ООН.
- Саме сьогодні наші екіпажі Мі-24 провели перші польоти у гірській місцевості на території Демократичної Республіки Конго. Польоти відбувались в день, у простих метеоумовах, на висоті до двох с половиною тисяч метрів. За результатом першої льотної зміни загальний наліт українських миротворців збільшився на 12 годин 28 хвилин, - підкреслив командир загону.

Віктор Шубець

http://peacekeepers.com.ua/content/

Пресса о миротворцах Конго

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества